semester i kalla småland


Är på någon slags semester. Skulle på P&L denna veckan men eftersom det blev inställt så är jag nu ledig en hel vecka. Åkte till Småland i stället och har försökt att bada men det var helt klart för kallt, rott med skottkärra i båten från stugan som nu är såld, kollat på världens bästa Måns, varit sjukt trött och sovit länge jämte finaste Alfons.
Så nu har halva semestern gått och jag inser nu att i Småland kan man inte vara i allt för länge, här är för kallt, så i morgon åker jag vidare mot västkusten och, förhoppningsvis, värmen.

 

 


finaste födelsedag del 2

 
När vi varit på Lion bar, nästan tills det stängde, så kom Simon med idén att vi skulle dra och bada. Jag blev så sjukt pepp på det och måste säga att det var den bästa idén på länge. Vi hittade oss faktiskt en uppvärmd pool och vi fem som orkade hålla oss vakna tog oss ett långt dopp innan vi gick hem till Alice och pratade till solen gick upp och ögonen gick i kors. 
 
 
Sjukt fräscha och nöjda efter en fantastisk kväll och natt.
 

finaste födelsedag del 1

 
Hade världens finaste födelsedag igår. Så sjukt glad över alla som kom och firade mig och gjorde kvällen till den bästa på länge. 
Vi började med middag, bål, jelloshots och tårta hemma hos mig. Sedan sprang några av oss vidare till Lion Bar och drack redbull/vodka och tog en och annan shot.
 
 

den bästa dagen

 
I morgon infaller den dagen jag har peppat för nu i en månad. Alltså min egen födelsedag. Jag har dock lite åldersnoja som vanligt men tänker låtsas att jag inte blir äldre än 19 och festa som om det inte fanns några bekymmer eller någon morgondag. Det ska bli den bästa dagen på länge.
 
 
 
Dessutom ska jag bjuda på grillat, tårta och shots. Kan det bli bättre?
 

hultsfred som den va på min tid

 
Denna helgen infaller Hultsfredsfestivalen. På min tid, då vi åkte till Hultfred, var det lite annorlunda. Först och främst låg det i en annan del av Sverige sedan var det sjukt mycket folk där, nästan alltid sol och jag var bara 17 år det första året och 18 år det andra. Det var tider det.
 
2007:
 
2008:
 
Måste också säga att vi var sjukt snygga och fräscha på den tiden.
 

fortfarande sliten

 
Fortfarande hyfsat sliten, vi gick visst ut igår i alla fall, trots att jag skulle ha en lugn vecka. Först var jag och Alice på Gröna Lund och myste tills det stängde. Sedan bestämde vi, på vägen in till stan, att vi nog skulle ta en vända på Lion Bar, det var ju ändå ett tag sen vi var där. Så efter snabb sminkning på spårvagnen och ombyte av kläder på Lions toa var jag redo för att möta upp Linn och ha en kväll med mina fina igen. Super mysigt hade vi som vanligt så vi kom hem runt fyra och sedan gick vi upp vid sju igen. Så ja inte jätte konstigt att jag är sliten idag. 
Måste också säga att dagens outfit är något utöver det vanliga, sjukt sköna nya jeans, collagetröja samt för min cykeltur till affären även gummistövlar och regnjacka. 
 
 
Nu sova!!!
 

hyfsat sliten

 
Nu, efter för många dagar med för lite sömn och en lite väl hård partykväll igår, så går en hyfsat sliten tjej och lägger sig. Nästa vecka ska bli en lugn vecka, med mycket sömn, träning och lite alkohol. 
 
 

kommer sakna

 
För att vi dansar, sjunger och gråter till Lejonkungen klockan 04.28. 
 
 
Min finaste Gadden som ska åka till Kongo i tre månader. Kommer sakna henne maxat. 
 

ljudet av mitt hjärta

 
Ljudet av mitt hjärta vill höra ljudet av ett annat hjärta. En annan människa så nära som du är.
 
 
Tur jag har världens bästa Linn.
 

bara vara

 
Igår hade vi den finaste dagen på länge. Vi solade, åt lunch utomhus, myste på balkongen och tog sedan en kvällspromenad då vi också åt glass nere vid vattnet. Kan en dag bli bättre? Utan några krav på att behöva göra någonting annat än att bara vara. 
 
 
Dessutom nya, gratis och snyggaste träningsskorna från världens bästa jobb.
 

med nya kepsen på

 
Så gick vi då ut i går kväll igen. Jag och bästa Linn. Vi drack vin och vodka, blev utslängda från Debaser Slussen-kön, gick till Sommar istället, drack Minttu, dansade oss trötta på alla tre dansgolv, åt på Max och pratade oss sedan hesa hela vägen hem. Dessutom kände jag mig extra cool i min nya keps, nya klänning och bara ben. Sommaren är här.
 
 

med fåret och ett och annat lamm

 
Vi, vodkan, fårets shaun och Audrey Hepburn hade som sagt en helt underbar kväll i går och kan säga att fåret Shaun-mixern från Mcdonalds funkade alldeles utmärkt att blanda drinkar med.
 
 
Nu är det bara på't igen, uppfräschad är jag så nu är det bara att tagga och bli lite pigg med.
 

dygnat

 
Jag har dygnat! gick upp vid 05.20 i går morse och nu är det ljust ute och klockan är 05.37. Helt sjukt att jag orkar men ibland är det skönt att fortfarande vara ung och orka festa till alldeles för sent och vandra hem i ljuset till solen. Är en nöjd tjej i kväll med fina minnen och med förhoppningar om att efter sömnen kommer ännu en fin dag med ännu finare minnen. 
 
 

RSS 2.0