längta tillbaka

 
Kan inte annat än att ibland längta tillbaka till den tiden då jag var 16 år, hade alldeles för mycket lugg och alldeles för få problem.
 
 

sånt där man blir frisk av


Känner att jag inte hann bli frisk innan jag nu blev sjuk igen, med snuva och hosta den här gången! Men detta tänker jag inte tolerera så var idag och köpte vitaminer och en chokladtomte, för det blir man frisk av!
 
 

det där med kärleken

 
I somras kom det till mig igen, det där med kärleken. Det där fina som när man umgås med kärleken inte vill vara med någon annan än just den. Då man inte kan tänka på annat än kärleken. Sedan var de ju de där felstegen som bevisade för mig att jag inte var redo och att jag tydligen inte kunde hålla mig till en och samma kärlek. Så där i röran, där jag hade en som kändes som den stora kärleken men som jag inte kunde hålla mig till, tog det slut. Det tog slut men inte på rätt sätt, ibland behöver man ett avslut, behöva förklara varför det blev som det blev och behöva ge den stora kärleken en sista kram. Jag fick inte tillfälle för det, eftersom det tog slut över telefon, och det känns fortfarande. Fortfarande så känns det tomt och det känns som om mitt hjärta inte är helt. Jag vet att det låter klyschigt men det är så det är, som att något fattas och som om något inte är avslutat. 
Så nu antar jag att det finns två vägar att gå, antingen höra av sig till kärleken och be om ett avslut, få skälla lite och klaga över hur ont det gjorde eller så är det bara att fortsätta glömma och hoppas på att en ny kärlek snart kommer upp som kan läka såret. För enligt mig finns det inte bara en utan flera stora kärlekar där ute och någon borde väl snart fastna vid mig, i alla fall lite. 
 
 

trött liten Sanna

 
Okej två dagar med utbildning på McDonalds. Det var sjukt jobbigt måste jag säga, igår gick vi mest igenom papper och jag stod bakom och hjälpte min handledare eller att hon backade mig när jag stod i kassan. Idag fick jag stå helt själv i kassan med min handledare i en kassa jämte mig. Sjukt stressigt och jag var nära på att börja gråta flera gånger. Helt klart mycket att lära sig och stressigt inte ha full koll. 
Så nu.... SOOOOOOVA!!
 
 

sova?

 
Borde egentligen sova, men finns saker som är sjukt mycket roligare, som att prata i timmar med någon fin på facebook eller att ta roliga bilder på sig själv med datorn.
 
 
...kolla bara fötterna liksom, sjukt söta.
 

önskelista

 
Kära tomten!
Nu är det ju inte långt kvar till jul och det enda jag önskar mig i år är en rik man, eller att jag vinner på lotto. Det går bra med vilket som.
 
 
Tack på förhand.
//Sanna
 

bara för den är söt

 
 
 
 

är det nu det är dags att få åldersnoja?

 
Var på introduktion på McDonalds häromdagen och det visade sig att jag var äldst, alltså inte lite äldre, de yngsta på kursen var 16. Då undrade jag vad jag gjort hela mitt liv, tydligen inte jobbat och skaffat mig ett bra CV i alla fall. 
 
 
Det är tur att jag ser ung ut i alla fall och kan låtsas att jag inte är en dag över 20!
 

skiter i allt

 
Känner att jag ibland bara vill skita i allt och bara äta glass! Just nu är ett sådant tillfälle, tur då att jag har glass i frysen!
 
 
 
 

att köra bil


Idag satte jag mig i en bil och tänkte att det här kan nog bli kul och att jag nog faktiskt är bra på att köra bil. Först skulle jag backa ut från parkeringsplatsen, backade visst åt fel håll, så in igen och backa åt andra hållet. Då tänkte jag att nu är det nog inga problem längre bara att följa skyltarna där det står UT i parkeringshuset. Lättare sagt än gjort och helt plötsligt så står den IN igen. Jag som inte ens hade kommit ut! Med bilar bakom mig och bommar framför mig fick jag panik och vi var tvungna att byta förare. Tänk om jag hade kommit ut i Stockholmstrafiken, det hade ju blivit kaos, jag kom ju inte ens ut från parkeringshuset!
 
 

ska nog bli illustratör


Nu kommer ett av världens bästa skämt, illustrerat av världens bästa illustratör, alltså jag.
 
Det var två päron som satt på en gren...
....så ramla den ena ner..
...då sa den andra: 
 

nya kompisen


Nu är jag med Alice hos tatueraren igen och vi har hittat oss en ny kompis som vi tänker ta med hem!
 

 

födelsedagsmiddag


I går hade finaste Alice födelsedagsmiddag inför hennes 20 (!) års dag. Linn var superduktig med maten och jag superduktig som allfixare. Så var ju Alexander Skarsgård med också såklart!
 

 

bara jag

 
Eftersom den här bloggen bara handlar om mig så tänkte jag visa för er, mina fyra trogna läsare, bilder på när jag var som allra sötast.....
 
 
....eller kanske mest såg ut som en arg liten kille.
 

sommar

 
Saknar sommaren och Peace and Love <3
 
 
<3
 

utan smink

 
Jag är en av de där personerna som absolut inte gillar att gå ut utan smink. Jag kan inte ens gå till gymet utan att fixa mig innan. Sen tycker jag inte att det är jobbigt att sminka mig, det tar ju oftast bara en kvart, men det hade varit skönt att inte känna sig tvingad att sminka sig. Eftersom jag har använt smink i så många år så är det ju inte konstigt att jag vant mig vid det och tycker att jag ser konstig ut när jag inte har det. Här kommer i alla fall en bild där jag är helt utan smink, är det här något nytt att vänja sig vid?
 
 

det där med våra burkar

 
Har helt plötsligt upptäckt att det inte är lite burkar vi har i vårt lilla kök, de flesta innehåller te och jag antar att det kommer ta oss kaffedrickare minst tio år att ta oss igenom allt detta. 
 
 
..men är det inte vackert så säg?
 

aporna

 
För att glaset är tomt, det är fredag och de tre aporna är på kylning. 
 
 

hos tatueraren

 
Jag var med Alice hos tatueraren i går, tror aldrig att tre timmar har gått så fort och att jag suttit på hel spänd så länge. Jag var sjukt nervös!
Det här med att jag vill göra en tatuering kanske, till min mammas förtjusning, nu avtagit lite. Jag är rädd för att det ska göra för ont och att det inte ska bli bra. Får nog fundera lite till.... 
 
 
 
I alla fall blev Alice tatuering helt magisk, super snygg och kommer passa henne perfekt. 
 

vi var i alla fall snygga till en början

 
Det var ju Halloween för någon helg sen och "the gang" var ju såklart snyggast, som alltid. Jag var någon slags fågel, Linn snygg som Amy Winehouse, Gadden var franskare än hela frankrike och Alice var utklädd till en scary Alice i underlandet. 
 
 
....i vilket fall så var vi sjukt snygga innan vi gick hemifrån och sedan vet jag faktiskt inte vad som hände :)
 

en resa över nyår?

 
Har precis skypat med finaste Sara-Louise och det finns bara ett ord: Sakna!
...men kanske att det blir en liten Amerikaresa och ett litet bröllop i Chicago över nyår, vilket inte känns helt fel!
 

att älska julen

 
Det där fantastiska med julen. Ibland behöver man inte veta varför och man behöver inte ha en anledning för att gilla något. Så är det för mig med julen. Jag bara älskar det.
Sedan längtar jag ju så galet mycket tills jag får ta fram den här skönheten.
 
 
...idag har jag börjat lyssna på julmusik och druckit julmust. Nu är det inte långt kvar.
 
 

sveriges snyggaste

 
 Är inte detta sveriges snyggaste tjej?
 
 
 
 
 

idag är det Tisdag...

 
.....och det vet vi alla vad det betyder, Lion Bar!!
 
 

för att jag kysser inte någon i rulltrappor

 
Det finns flera anledningar till varför jag inte kysser någon i rulltrappor. Den första och viktigaste är ju så klart att jag inte har någon att kyssas med men jag tycker också att när jag ser ett lyckligt par offentligt stå och kyssas så kommer min svartsjuka fram. Jag vill också ha någon att mysa med, men faktiskt inte offentligt och framfört allt inte i rulltrappor, för där syns man ju som mest! Så när jag ser dem, dessa lyckliga, så kan mitt humör gå från toppen till botten på bara några sekunder. Jag vet att jag borde vara glad för deras skull men tänker lite mer på mig själv i det läget än på dem.
Så av ren välvilja till alla andra ensamma själar har jag bestämt att om jag någonsin hittar "the one" så gör jag faktiskt andra människor gladare genom att le mot dem och ta in omvärlden istället för att stå som i en liten bubbla med den jag tycker om som allra mest. Den bubblan kan jag, om jag någonsin skulle få en, faktiskt vara i hemma. 
 
 
// En ensam lite själ i en stad med alldeles för många rulltrappor. <3
 

jobb

 
Nu äntligen, efter vad som känns som en evighet, har jag fått ett jobb. Tydligen så har sommaren på grönan gjort mig så kvalificerad att jag ska jobba på McDonalds. Ska bli super kul, hoppas jag slipper keps. HOPPAS!!
 
 
..och vem vill inte möta den här snyggingen i kassan?
 

lyckans lördag

 
Två bilder från lördagen. 
 
 

det här med bakning

 
I kväll är det andra gången vi i teatergruppen träffas, förra veckan var fantastiskt. Efter att jag inte improviserat eller spelat teater på typ tre år var det helt underbart att ställa sig på "scen" igen och bara släppa allt annat. Nog om förra veckan i kväll är det min tur att fixa fikat så jag har bakat idag, för att jag är ju extremt duktig på att baka, trodde jag. De blev lite torra och när glasyren kom på så såg de inte helt roliga ut, typiskt. 
 
 
 
Btw, det är polkagris i glasyren, äkta polkagris från Gränna!
 

det där med luggen

 
Nu kommer ett ganska ytligt inlägg, det handlar om luggen. Den luggen som jag under större delen av mitt liv vägrat ta bort. Mina argument då var att utan luggen var jag ingenting och att jag inte såg klok ut om den inte fanns där, men den var ju också en hemsk börda som varje dag tog timmar att fixa i ordning och till vilken nytta?
I dag tror jag att luggen var ett sätt att gömma mig, gömma det ansiktet som jag inte trivdes med. Det ansiktet som jag i dag är stolt över och tycker är vackert.
Tror att den här sommaren har repat och stärkt mig, numera är jag nöjd över det jag har och tänker kanske gå tillbaka till att ha lugg men inte till att gömma mig, aldrig mera gömma mig!
 
 

de blommiga

 
Såhär har min dag sett ut: skräpprogram på Tv, te med massa honung ur finaste julmuggen och världens snyggaste blommiga byxor.
 
 
...och ja, jag har fortfarande halvavskaft nagellack på naglarna.
 

inte bara blåa hattar

 
Har nu insett att det inte bara är blåa hattar som gömmer lycka utan även glittriga shorts i guld. Gårdagen var fantastisk även om jag inte kunde prata. Vi drack drinkar, hällde saltvatten i mitt öra, dansade till Vit päls (underbart band), startade dansgolv och sedan dansade jag hem själv genom Gamla stan lyssnandes på Kent i lurarna. Det var lycka.
 
 

jag vill ut

 
Tänker låta guldshortsen göra jobbet i kväll, nu när rösten strejkar.
 
 
 Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum......
 

det spontana

 
För det är ofta det spontana som blir roligast. I går skulle jag och Alice kolla på en av hennes kompisars band. Det skulle vara rock och Alice sa att jag skulle klä mig i något rockigt. 
 
Ja men svarta kläder, avskaft nagellack och röda läppar är väl rockigt?
 
I vilket fall kostade bandet 100 (!!) spänn så vi gick till Ace istället och dansade tills det stängde och tunnelbanan tydligen bara gick till Fruängen. Men där är det ju också kul att vara, särkilt när man kan ligga och skratta tills man dör på golvet och kolla på Sunes jul! 
 
 
 I dag har jag tappat rösten..........

den blå hatten.

 
Tänkte på det i natt när jag inte kunde sova att den kvällen när jag hade den blå hatten var jag så fantastiskt lycklig. Önskade också då att alla kvällar skulle vara som den men antar att ibland så gömmer sig lyckan i blåa hattar ;)

 
Inte direkt blyg, men mycket rädd att inte duga.
 

RSS 2.0