god morgon


Säger god morgon till min nya sovdress som jag fick av fina Linn i julklapp. Säger också god morgon till världens snyggaste ben, julgodismagen, morgonhåret och mysigaste tofflorna.
 
 

lyckliga stockholm


Skulle åka tillbaka till Stockholm i morgon men eftersom jag aldrig kan boka min resa i tid så var bussen fullsatt och jag får helt enkelt ta mitt pick och pack och åka idag istället.
Har en alldeles för stor resväska, en snowboard, en handväska och en påse med en jordglob i. Tur att jag har världens finaste sambo som kommer och hämtar mig på stationen ikväll. Lyckliga jag och lyckliga Stockholm som nu får tillbaka mig en dag tidigare en planerat.
 
 

whisky blandat med julmust


Igår hade vi middag i Gränna, jag, mina föräldrar och deras vänner. Vi firade att det snart är nytt år, lite fusk nyårsafton så där på lördagskvällen. Vi hade trerätters, vodka, vin och whisky blandat med julmust. Insåg nämligen att whisky och julmust luktar lite lika så tänkte att varför inte blanda?
 
 
Var extremt duktig i köket igår också, med ett gammaldags förkläde, då jag gjorde halloumi/spenatpaj och qourn/fetaostbiffar. 
 

tänker för mycket


Jag tänker för mycket och känner för mycket också tydligen. Typiskt att det alltid ska bli så, kan jag inte bara vänta lite med känslorna tills det att andra är redo för dem? Blir lite trött på mig själv!
 
 

isaberg som i iskallt


Jag och min vän Johan var i Isaberg och åkte lite snowboard, tror inte jag åkt på sisådär tre år men det satt i fortfarande och jag kände mig riktigt grym;)
Kul var det efter alla dessa år men kallt, iskallt.
 
 

min lilla varg

 
Så söt och galen min lilla Mixie är, hoppar och biter på allt och väcker mig alldeles för tidigt, men det gör inget för jag är helt kär ändå. 
 
 

på väg


Nu är jag på väg hem till mina föräldrar, ska först göra ett kort stopp i Gränna och mysa lite i stugan men sedan blir det att åka hem till Horshaga. Har längtat super mycket efter alla där hemma och framförallt längtar jag till att få träffa föräldrarnas nya hund för första gången.
Så tycker att klockan kan bli 17:45 nu och jag kan vara framme och äntligen få träffa alla!
 
 

kommer sakna


Titta vilken underbar bild på mig, Linn och Alice jag fick se på Facebook i morse. Jag är så himla glad att jag lärt känna dessa underbara människor och jag kommer sakna er nu när jag är borta en vecka. När jag kommer tillbaka är det dock nyår och då kommer vi ha det helt fantastiskt, as usual!
 
 

julafton


Var så fint hos Alice familj, vi åt julmat, sjöng snapsvisor, drack snaps och julmust, tände tomtebloss, klappade katter, kollade Kalle, kan du viska Johanna och Karl-Bertil Johnssons jul och sist åt vi gröt. 
 
 

god jul


Nu önskar jag och min gran God Jul och jag tar min julmat och åker över till Gärdet och till fina Alice.
 
 

sannas uppesittarkväll


Tycker synd om mina vänner för att de missar Sannas upparsittarkväll. Den innehåller nämligen för många avsnitt av Sex and the city, julmatslagning och julmust/vodka!
Titta dessutom hur otrolig fin min Janssons frestelse blev, om den blev god också får vi se imorgon.
 
 
God Jul!!!!!
 

dan före


Kan inte förstå att det är julafton imorgon och jag är fortfarande kvar i Stockholm. Det blir ingen julafton i Horshaga i år utan åker hem den 25:e. Istället blir det julfirande med Alice familj och imorgonbitti ska jag göra julmat så det står härliga till.
Fick min julklapp från Alice i helgen också och det var en helt fantastiskt fin mugg ifrån nordiska galleriet. 
 
 
Är kär <3
 

galet


Utgång igår, till ett 18:års ställe igen, och som vanligt när vi (Linn, Alice och jag) är ute så blir det helt galet. Sjukt kul var det! Mindre kul var det för Linn när hon vaknade upp halv åtta och insåg att hon missat sitt tåg ner till Skåne, men antar att det är sådant man får ta när man umgås i vårt gäng. 
 
 
 

på skridskobanan

 
Jobbet skulle bjuda på julbord och jag hade visst missat den lilla detaljen att vi skulle ha varma kläder på oss för att vi skulle ta en sväng på skridskobanan innan maten. 
 
 
Måste ändå säga att jag var lite av en talang i mina lite för stora hockeyskridskor. 
 

tappad


Tappade visst min muta från Sofie. God ändå. 
 
 

olagligt

 
Jag och Gadden var ute och gjorde något olagligt igår, vi snodde en gran. Först gick vi ut på vandring för att leta, det var tallar överallt och inte en enda gran och vi höll på att tappa hoppet. Tillslut fick vi syn på en gran långt in i skogen och vi började pulsa i snön. Eftersom varken jag eller Gadden någonsin ägt en såg eller en yxa hade vi med oss en brödkniv och jag började skära. Kom ungefär in en halv cm sedan tröttnade jag och bröt av den istället. Nöjda och glada stoppade vi ner den lite för stora granen i fjällrävenryggsäcken och med en liten topp av granen utstickande begav oss hemåt. 
Allt gick bra ända tills vi kom ut till en liten större väg och det just då, klockan halv tolv på natten, passerade en polisbil. Gadden försökte spela cool och gick lugnt medan jag fick panik och tänkte att om vi ska hinna springa ifrån den får vi allt sätta fart nu! Så vi började springa medan polisbilen saktade ner lite längre bort och började vända. Vi sprang allt vi kunde och hjärtat pumpade allt fortare och jag tänkte i panik att jag antagligen kommer hamna i fängelse. Vi sprang in bland några hus och såg ett cykelskjul med en snövall framför som vi slängde oss båda bakom. Med andan i halsen och panikslagna båda två låg vi där helt tysta en lång stund innan jag äntligen vågade mig ut för att spana. Poliserna var borta och vi började, fortfarande nervösa, gå den sista biten hem. 
 
 
Vi klarade oss och granen blev jätte fin i Gaddens lilla lägenhet men jag vet inte om jag gör om det för så nervös som jag var när poliserna vände har jag nog aldrig varit förut.
  

helgen


Fina syster Stina har varit här och även Linns extrapappa och hans brorsdotter. Vi har haft det så mysigt med middag och vin på fredagskvällen och kortspel och film på lördagskvällen. Kan man ha en bättre helg?
 
 

finaste


Glömde visst hänga upp mitt finaste julgranspynt, men nu är de uppe i alla fall. Mina fina fåret Shaun figurer.
 

 
..och sen en liten röd arga my kula som man kan gömma små presenter i.
 

bra sak


En bra sak som hände idag och som roade upp min dag var att jag fick min namnbricka! Kolla va fin, nu heter jag inte längre Elisa utan Sanna!
 
 
Btw skjortorna vi måste ha på oss är så sjukt fula!
 

ärligt talat


Alltså ärligt talat, det är ju så sjukt kallt nu för tiden! Jag fryser när jag vaknar, när jag sover, när jag är ute, när jag är inne och jag måste bära ungefär trehundrade tröjor på mig för att känna någon slags värme. Kanske beror det på minusgraderna på termometern eller så är det för att jag känner mig lite ensam, lite ensam och frysen i en väldigt kall värld.
 
 

myssöndag

 
Har haft en mysig dag, gick upp tidigt och stack sedan iväg till jobbet, minisats idag. Efter det lite bodybalace och nu ska jag bara mysa framför tv och inte gå ut i kylan mer idag.
 
 
..och sedan var ju världens mysigaste mössa på idag med, mest för att det var kallt och för att den är så snygg!
 

pipparkakor


Jag och Linn bakar pipparkakor, fint och gott blir det! <3
 

 

fina Sara-Louise


Idag säger vi grattis till min fina syster som bor alldeles för långt bort! Saknar dig massor och hoppas du får en underbar dag där borta i Amerika!


hemåt


På väg hem från min första riktiga jobbdag, fick hoppa in för det var någon som var sjuk. Så stressad och nervös åkte jag till Rissne vid tvåtiden men det gick faktiskt väldigt bra och jag känner mig stolt. Dock så efter nio timmar på nya jobbet, springandes fram och tillbaka i nya skor, så känns det i fötterna, huvet och kroppen och jag förstår inte hur jag ska kunna hålla mig vaken hela bussresan hem. Får inte somna.......
 


mer jul


Två till bilder på lite julpynt. Först min mysbelysning i sovrummet och sedan en adventsljusstake gjord av muminmuggar, och nej jag har inte kommit på den idén själv.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

julpyntat

 
Äntligen är det första december och vi har äntligen julpyntat, som jag längtat och fint blev det också!
 
 
Dock kändes det som om jag inte hade så mycket julpynt som jag trodde så det är helt klart dags att köpa mer!
 

alice

 
Måste ju tillägna ett inlägg till fina Alice som fyller 20 i dag.
 
 
 Nu behöver jag inte köpa ut tre apor till dig längre vännen <3
 

spontant igen

 
Jag jobbar ju hela helgen på Sats och skulle därför ta det lugnt även denna helg, men så blev det såklart inte, vi hade chokladprovning här hemma sedan drog vi till Tivoli och firade att Alice äntligen fyllt 20!! Det var sjukt kul och vi dansade som tusan innan vi någonstans där i dimman tappade bort varandra och vandrade hem alla på sin egen hand. 
 
 

RSS 2.0