grönan


Gröna Lund har öppnat, mitt andra hem för sommaren. Kan det bli bättre och kan det bli mysigare än när man går på genrepet med finaste vännerna och finaste nya bekantskaperna?
 
 

händer grejer

 
Nu börjar det hända grejer, jag har fått mitt backstagepass från Gröna Lund och om mindre än en månad börjar jag min anställning där. Äntligen känns det som att sommaren är på väg och på torsdag har Grönan äntligen smygöppning så då ska vi dit och åka. 
 
 
Dock ser jag värre ut på detta årets passkort än på förra så tänker inte visa det för någon. 
 

promenad


Ett försök till att hålla igång medan jag var hemma hos mina föräldrar. Mixi måste ju ändå ut och gå så då kunde ju jag följa med. Hade mysigaste mössan, finaste hunden och bästa skogarna för promenad. Längtar hem lite.
 
 

den sista chokladharen


Funderar på att aldrig äta upp den, den sista chokladharen. Den stod så fint på min säng när jag kom hem till mamma och pappa. Nu har den fått följa med till Gränna och sen till Stockholm. Frågan är då om man vill äta upp den eller spara tills det blir jul och chokladtomtarna kommer?

 


underbart som vanligt

 
Har haft en underbar dag, den har bestått av träning, jobb, Fotografiska, promenad i solen på söder och sedan glass uppe på Mossebacke. Som vanligt är jag sämst på att fota mina dagar så ni får föreställa er det istället och njuta av två photo boothade bilder av mig istället. 
 
 
Nu blir det till att packa för i morgon, efter fem timmar på jobbet, åker jag hem till mina föräldrar igen. Mys helg ska det bli.
 

älskar lediga måndagar

 
Ledig måndag, det betyder:
 
*Träning
*Promenad i regn
*Städning
*Korttagning med Photo Booth
*Trassligt hår
*Sömnadsprojekt som kanske snart blir klar
*....och veckans bästa tv-kväll.
 
 
En liten smygtitt på Linns paljettblus som efter ett år i en påse nu tagits fram och ska bli klar, måste bli klar snart. 
 

home

 
Är för en gång skull hemma i tid, eller ja, jag är hemma innan ett och får i vilket fall sova minst sju timmar i natt och det är mer än jag gjort på länge. Vilken fantastisk kväll jag haft dessutom, lite kort men hur mysig som helst. 
 
 
Då säger jag och kaoset god natt.
 

så sen

 
Alltså OMG jag är sen......
 
 
..måste skynda mig till tuben men väljer att blogga istället. 
 

äntligen godis

 
Nu efter en godisfri vecka tänker jag äntligen äta upp det sista påskgodiset. Det är ju ändå bara fredag en gång i veckan.
 
 
Nu blir det att kolla på Håkan Hellström som gästar Skavlan ikväll.
 

pepp

 
Pepp för att:
 
*Jag har börjat vänja mig vid mitt kaos till hår.
*Mitt jobb kan vara fantastiskt om jag jobbar med rätt människor.
*Jag har lyckats hålla mig ifrån godis i tre hela dagar.
*Jag har kommit igång med min träning på riktigt.
*Jag har underbara vänner.
*Det är fredag i morgon.
*Jag ska jobba på minisats i helgen.
*...och jag har lyckats undvika alla rulltrappshånglande par, i typ en månad. 
 
 
Är också nöjd över att jag har en drack-för-mycket-vodka-i-helgen-så-ska-ta-det-lugnt-vecka.
  

kaos

 
Alltså mitt hår, jag har försökt nu i två dagar att få ordning på det. I går tänkte jag att blont i topparna, som jag hade förra året, skulle väl vara kul. Det blev inte som jag ville så då tänkte jag att jag gör det mörkare igen så hela håret kunde bli jämnfärgat igen. I affären fick jag beslutsångest och tog en ljusare än vad jag egentligen tänkt och det blev, ja gråblont i topparna och lite ljusbrunt i övre delen av håret. Så nu blev det inte alls som jag tänkt och håret är alldeles frissigt. Måste ringa mamma och gråta så jag kanske kan få gå till frisören när jag åker hem nästa vecka. 
 
 
Undrar lite varför jag tror att jag är frisör nu helt plötsligt. 
 

inte så farlig

 
Ja, nya serien Hannibal var faktiskt inte så farlig eller första avsnittet var inte så farligt i alla fall. Det var spännande, Mads var grym och huvudrollspolisen var sjukt snygg, kan det bli bättre?
Jag är nöjd med kvällens tv-premiärer helt klart. Först En stark resa med Ola-Conny och Morgan sedan Hannibal då och sist humor med Filip och Fredrik och deras nya program Nugammalt. Så som sagt sjukt nöjd och trött, lite sent att vara uppe, men i natt får jag i alla fall sova ut efter helgen för i morgon är jag ledig.  
 
 

ett försök


Ska nu försöka mig på första avsnittet av Hannibal med Mads Mikkelsen i huvudrollen. Tänker att det inte borde vara för läskig, men vi får se hur lång tid det tar innan jag stänger av TV:n.
 
 

lite segt


I går tänkte jag att jag ändå inte skulle gå ut så vad gjorde det att jag tog ett extra pass på donken idag. Kan säga att idag känns det inte riktigt lika kul. Sov typ tre timmar i natt och är jätte seg. Nu är det fyra timmar och en kvart kvar. Vill sova!
 
 

fantastisk dag


Började dagen med yoghurtfrukost på Wilmers Kaffebar. Sedan fortsätta dagen som den började, underbar och spontan! Nu slutar den alldeles för sent i Fruängen och jag klagar inte. Livet är för kort för att ens ordet klaga borde existera.
 
 
Min nya favoritfrukostkompis, Bruntus.
 

att ge allt

 
Så börjar fundera, över livet och hur man kan utvecklas under ett år. I somras kände jag mig osäker på vem jag var och hur man sa nej till saker man inte ville göra. Idag känner jag att jag kan, kan säga nej och våga stå för den jag är. Ibland krävs det ett möte för att inse saker om sig själv och inse att man vågar, vågar säga att man känner sig snygg och våga kräva av andra. Att själv bara ge allt utan att få något tillbaka räcker inte för mig och det var det jag gjorde i somras och även i början av detta året. Gav allt för någon som inte gav mig något, då är det bättre att ge upp och leta vidare för ibland är det bättre att inte ge någon en andra chans, för sin egen skull.
 
 
För att jag är snygg och ibland väljer att vara självisk, för min egen skull.
 

på dejt


Jag och fina Linn hade dejtkväll med bio och såg medelåldersfilmen "Bäst före". Vi gillade det, det var svenskt, det var gubbar, det vad finlandsfärga, det var allvar, humor och ett lyckligt slut. Hur kan det inte vara ett lyckat koncept?
 
 

RSS 2.0