liten fråga


Har en liten fråga, jag undrar varför jag är så sjukt populär på lördag nätter? Förstår att folk, med vanliga jobb, är ute och festar men det borde veta att jag nästan alltid jobbar varje helg och inte vill blir väckt mitt i natten. Ska inte klaga på att vara populär men kan jag inte vara det på dagen istället?

 
Kolla dock in mitt andra nya halsband, ända från London, det gör mig lite piggare och lite gladare idag. 
 

glad påsk


Jag och mitt nya halsband, ända från Australien, säger glad påsk. Vi är också helt proppmätta efter kvällens påskbuffe, jag och mina vänner är tydligen bra på att alltid göra lite för mycket mat.
 
 
Somnar nu mätta och belåtna. 
 

megakaos

 
Alltså snacka om megakaos på jobbet idag, alla skulle äta hamburgare mellan tolv och fem och vi hade jätte lång kö och alldeles för lite personal. Dock var det en sjukt rolig dag då allt gick fort och jag var extremt glad och pepp på livet. 
 
 
Kolla också in den här snyggingen i keps som står och fotar sig själv intryckt i sitt skåp, känns helt normalt. 
 

sakna


Hur kan man inte sakna alla fina där hemma, Sara, föräldrarna, Emelie, Mixi och alla andra? Klart alla är underbara här i Stockholm med så skulle helst av allt att alla var på samma ställe eller att jag kunde dela mig i två och vara på två ställen samtidig! Ska uppfinna en dela-en-på-två-maskin, kan väl inte vara så svårt.
 
 
..och hur kan man inte sakna någon som är så här söt?
 

sanna plus mixi


Jag och Mixi på samma kort, ja det blir inte alltid jätte bra, men jag älskar henne ändå.
 
 

myshelg


Haft världens finaste helg i Göteborg med bästa Emelie och Sara-Louise. Mysfredag, badminton på lördagsmorgon, shopping på lördagseftermiddagen och sedan vidare ut till Sticky på lördagsnatten. Älskar Göteborg och älskar finaste vännerna.
 
 

nu drar jag


Äntligen har jag flera dagar ledigt och tar mitt pick och pack och åker mot Göteborg över helgen. På söndag åker jag vidare mot mina fina föräldrar i Horshaga. 
 
 

nu kan påsken komma


Fick ett fantastiskt paket på posten så nu är påskriset klätt och jag tycker att vintern kan va slut och våren och påsken kan komma. 

 

glädje

 
Har nu, äntligen, köpt biljett till Peace and Love och fick den för 1500 istället för 1950 för att jag är Coop-medlem. Är nu nöjd Coop-medlem och längtar massa till sommaren. Kommer bli awesome! 
 
 

galet

 
Ja, så vi var på KTH-fest igår och det var galet lång kö in, galet lång kö till garderoben och galet mycket folk där inne. Det var väldigt roligt i alla fall även om jag kände att jag ville dö lite av sömnbrist och killhat i morse. 
 
 
Dock blev det inte någon hatt utan det fick bli glasögonen istället inte helt fel det heller. 
 

besviken


Är så sjukt besviken på mig själv och på alla jävla killar. Orkar inte! 
 
 

vilken


Då är största problemet ikväll vilken hatt jag ska ha. Stor lila, mellanstor blå eller liten svart?
 
 
Eller kanske ingen alls?
 

hur ung såg jag ut

 
I går var det två av mina kollegor som sa att "du går i gymnasiet va?" 
Jag började tänka efter lite och insåg att det faktiskt snart är fyra år sen som jag tog studenten och det känns ju skönt att man inte ser allt för gammal ut men 18 år är väl ändå lite att ta i. Så då är frågan har jag inte ändrats någon från när jag var 18 år eller hur ung såg jag egentligen ut då?
 
 
Bild från 2008 och nej jag har nog faktiskt inte ändrats ett dugg, förutom håret då.
 

för känslig

 
Har nu insett att jag kan typ inte kolla på några genrer av filmer. Kollade i kväll på "I taket lyser stjärnorna" och hade visst glömt att den var sjukt sorglig och att jag blivit väldigt känslig på sista tiden. Så jag kan inte kolla på drama för då gråter jag sönder, jag kan inte kolla på skräck för då kan jag inte sova och tycker inte om aktion. Då återstår bara romantiska komedier som alltid slutar på samma sätt. Känns som att jag har ett roligt filmliv framför mig! 
 
 
Har gråtit sönder........
 

de kulturella

 
Jag och Gadden tog oss en tur ut på Djurgården idag och gick in på nordiska museet. Lite kulturella tjejer en onsdag som denna.

 

för att det var tisdag


Ibland måste man bara spontana till det lite och fira att det är en helt vanlig tisdag, att det är rockkariokekväll på pub Anchor, att onsdagen är ledig, att Anton Ewald är sötast i världen och att glassen kan vara gratis på McDonalds om man jobbar där.
 
 

ärligt


Alltså ärligt! Jag brukar typ aldrig duscha på gymet, utan hemma, men idag så var jag tvungen. Gjorde mig inte så mycket men att någon tog min handduk i duschrummet och lämnade kvar en annan grå handduk gjorde mig inte jätte glad. Den handduken som hängde kvar ville jag absolut inte ha så fick springa naken ut till mitt skåp.... och jag som tycker att det här med att vara naken är lika med döden ungefär. Lite omskakad och lite irriterad tjej just nu!

 
Tur dock att jag råkade se in i killarnas omklädningsrum på vägen ut från gymet och såg där en halvnaken, lagom muskulös man, det gjorde dagen lite bättre igen.
 

bra slut


Det är jag, bridge blandning, nystädat rum och Harry Potter. Kan det bli ett bättre slut på en underbar dag?
 
 

en bra dag

 
Jag vaknade upp och tänkte att det skulle bli en bra dag och det blev det! Jag tog itu med mina problem på bästa möjliga sätt med träning och sedan promenad i solen. Så lycklig över att äntligen få promenera igen eller rättare sagt kunna promenera igen. Att gå på stan kolla på människor, att inte ha något speciellt mål utan bara kunna vara lycklig i solen. Att inte behöva vara rädd för att halka på is eller att frysa för mycket. Det var nog allt jag behövde, att få promenera igen.  
 
 

vissa dagar


Vissa dagar känns livet lite mer motigt än andra.

Just nu till exempel:
•Jag är trött på mitt jobb
•Jag är trött i största allmänhet
•Jag fryser
•Jag har inget att göra på dagarna, förutom jobb och träning
•Jag har ingen pojkvän
•Jag har inte ens någon som tycker om mig lite grann
•..och idag stod det ett par och hånglade framför mig i rulltrappan, igen!!

Ska ta itu med dessa problem i morgon! God natt


fräsch


Ungefär såhär fräsch var jag efter alldeles för mycket vin i torsdags.
 
 
Skål, med vatten, på det och jag tänker ta det lite lugnt de närmaste veckorna. 
 

god natt

 
Nu säger jag och mitt totala kaos till hår god natt och vi ser fram emot en fantastisk jobbdag i morgon utan för mycket tankar och med extra mycket kärlek.
 
 

undrar


Ibland undrar jag hur länge jag kommer orka, orka att bli sårad, besviken och trampad på. Livet är så fint och mina vänner är så fina men alla dessa killar som bara behandlar mig utan respekt det gör att allt känns så mycket värre än det är och att jag ibland känner för att aldrig mer lämna sängen. Jag undrar varför jag inte kan hitta någon fin, är det fel på mig eller är det helt enkelt så att det inte finns några trevliga killar i det här landet? Om så är fallet så kan väl någon berätta det för mig så jag kan sluta leta nu, leta efter den perfekta.
 
 

RSS 2.0