idag är det söndag

 
Idag är det Söndag och vad gör jag? Jo jag sitter ensam i soffan kollar på repriser, dricker te och broderar. Tragiskt tycker jag och varje person jag har försökt få tag på idag svara inte så här lär jag förbli med hoppet om att morgondagen blir lite bättre med några fler vänner som kanske vill umgås med mig. 
 
 
...and we all had new iPhones but no one had no one to call.
 

händer inte så mycket

 
Så vad händer i mitt liv just nu, förutom att det sover en katt på min rygg varje natt samt att jag beställde en ny iphone, som jag egentligen inte behövde, i natt så händer det inte så mycket. Livet rullar på, jag jobbar lite, tränar mycket och lyssnar lite för mycket på ledsam musik. Dock så kommer Sara och mamma till Stockholm ikväll, då ska vi fira nyinköpt mobil på Hermans och jag ska vara lycklig hela helgen. 
 
 

att inte kunna säga vad man känner

 
Kollar på "Bonde söker fru". Där är kärleken så enkel, det är bara att välja, vara ärlig och känna hur mycket man vill. (typ) Här är jag orolig över att jag säger fel saker, är för efterhängsen samt känner för mycket. Varför kan det inte vara enkelt som på tv? Vill vara ärlig, säga vad jag känner och bara vara mig själv så jag får svar på mina frågor. Så för att ta tag i mig själv har jag börjat på en "att-göra-lista". Första punkten är i för sig "att skaffa sig ett jobb" men lite längre ner står det om att jag ska börja vara ärlig och sedan berätta vad jag känner, ska börja med den punkten snart. Typ i helgen eller nästa vecka.
 
 
// tjej som alltid verkar känna och tänka för mycket. 
 

det här med detox

 
Försöker mig på att vara lite nyttig. Efter en sommar med allt för mycket alkohol och allt för mycket onyttigheter försöker jag mig på en detox-vecka. Har i hela fyra dagar lyckats undvika socker, bröd, pasta, mjölkprudukter, kaffe och alkohol. Istället har jag ätit grönsaker, frukt, bär, ägg samt mängder med grönt te. Duktigt tycker jag och hoppas att helgen i Göteborg inte ska låta mig lockas åt helt fel håll. Min tanke var att ha detox i två veckor sedan går jag tillbaka till mitt vaniga jag, kanske bara lite mindre socker än vanligt nu när äntligen sockerberoendet verkar slutat skrika inom mig. 
 
 

försöker att inte ligga på latsidan

 
Har tagit tag i mig själv lite i dag i alla fall och sökt två jobb, klappat katter samt tagit en promenad, ligger inte på latsidan här inte. 
 
 

det där med att söka jobb

 
..och så sitter jag här, än en gång i Oktober, utan jobb och med hundra ansökningar att skriva, likadant som förra året. Borde jag inte sökt jobb när jag hade ett, jag viste ju att säsongen alltid tar slut när hösten kommer. Mina tankar, om att saker och ting alltid löser sig, de finns fortfarande här och jag får väl leva lite fattigt och sparsamt ett tag. Dock måste jag faktiskt sätta fart lite nu för jag vill inte att famtiljen ska bli utan julklappar i år igen, vill inte skippa event för att man inte har pengar och jag vill inte låna pengar för att ha råd med hyran. Nej nu får jag allt sätta fart, skaffa dej ett jobb Sanna!
 
 

äppelhöst

 
I stugan i Gränna har vi ca 22 äppelträd, det blir ganska många äpplen det. I helgen har vi plockat 120 kg, gjort äppelmust på musteriet i Gränna samt gjort äppelmarmelad. Tur att vi gillar äpplen i våran familj.
 
 
Tur också att jag är så sjukt snygg i mammas kulturtantglasögon. 
 

RSS 2.0