saker som......

 
Saker som gör mig glad just nu:
 
* NKs julskyltning 
* Familjen Montazami med vänner
* Att Paradise hotel har börjat 
* Att få gå på bio med Sofie och Linn i morgon
* Tofflor, te och tända ljus
* Halebobs reklamfilm "men jag är ju kär"
* .... samt att julen snart är här
 
Saker som gör mig ledsen just nu:
 
* Trasslig hår
* Trötta ögon
* Vänner som inte svara på sms
* Att Paradise hotel bara visas tre dagar i veckan
* Regnigt och kallt väder
* Att inte ha något jobb
* ....samt att jag inte har någon snygg vinterjacka
 
 

stampar på samma ställe

 
Det där med att försöka få glädjen tillbaka, det gick inte så bra. Började den här dagen med att vara sjuk och så har det fortsatt och mitt humör har bara blivit sämre och sämre ju senare på dagen det blivit. Jag har också, som vanligt, tänkt alldeles för mycket, tänkt på mitt liv, vad jag vill göra med det, vad jag har som är inspirerande och det där med kärleken. Jag har inte kommit fram till något, mitt liv är just nu inte ett dugg inspirerande och jag är trött på att bara stå och stampa på samma ställe.
 
 
Ikväll ska jag i alla fall gå ut och äta med minisatsgänget, hoppas på att det bli inspirerande och att jag får nya gladare tankar efter det. 
 

att försöka få glädjen tillbaka

 
Måste sluta deppa och tänka så här mycket, dricker julmust istället, det blir jag glad av. 
 
 

carrie-och-mr-big-situation

 
Kollar på Sex and the city, säsong ett, och inser att jag själv är i en Carrie-och-mr-big-situation. De har dejtat i månader och Carrie vill komma vidare i förhållandet medan big håller det tillbaka. Är det så att jag ska vänta och låta han komma till mig? I Satc så slutar ju det hela lyckligt men det är efter flera år av ett av-och-på-förhållande, är det så jag vill ha det eller ska jag försöka pressa på det och riskera att förlora någon som jag tycker lite för mycket om. Egentligen så är det onödigt att skynda på något som man känner funkar men att få veta vart man står och vad den andre känner är väl inte för mycket begärt? 
 
 
Osminkad, bakis och med lite för många tankar. 
 

misslyckad

 
Ibland känner jag mig bara allmänt misslyckad. Jag har trassligt hår, köper kläder som inte passar, orkar inte ta tag i mitt liv och måste gå under mitt paraply ensam medan alla andra paraplyägare verkar ha en partner att promenera med. 
 
 

halloweenfirande

 
Så, igår vad det alltså dags för den årliga halloweenfirandet och eftersom jag älskar att klä ut mig men aldrig kommer på vad jag ska vara, så var jag mest utklädd. Vi åt mat, drack bål, kramades, drack vin, lite för mycket vin, drack öl på bar och trillade sedan hem i natten.
 
 
Helt klart ett lyckat halloweenfirande även detta år.
 

idag är det fredag

 
För idag är det fredag och då får man vara full. Att man är ensam, kollar på Idol och har en hel vinbox för sig själv ändrar inget. Det är fredag och då gör jag vad jag vill.
 
 

RSS 2.0