tröttnar på det


Är trött på det och orkar inte. Trött på att inte vara den positiva och glada personen som jag brukar vara, trött på att inte uppskatta livet som det borde göras och trött på att känna för mycket, för mycket för allt.


skjuter på det


Kanske skjuter upp saker för jag egentligen inte vill göra det. Jag vill leva i nuet njuta av det jag har nu och inte tänka på framtiden och vad som kommer hända. Så jag skjuter som sagt upp det, inte för någon annans skull utan för min egen. Det är min framtid och jag skjuter på den om jag vill.


för att vi sitter faktiskt ihop

 
Alltså Gröna Lund. Vad ska jag göra när säsongen är slut? Jag är där varje dag, även de dagarna då jag är ledig och stannar gärna efter jobbet en sväng för att umgås med de finaste nya vännerna. Det börjar märkas nu, när jag slutar om dagarna, att det blir kallare, mörkare och att hösten är på väg. Med hösten menas inget mer grönan, inga mer pubkvällar, inga dagen-efter-snack ute på trappan och inget mer Stockholm. Funderar på hur jag ska klara mig, för vi sitter faktiskt ihop, vi två. 
 
 

så var det roliga över

 
Så var det över, de två lediga dagarna. Jag lyckades med lite av min plan:
 
*Solat
*Målat naglarna
*Hämta min cykel på grönan, dock klockan två på natten efter fyra glas öl
*Börjat på en klänning till stjärngalan
*Städat
 
Sedan, att jag sov bort nästan hela dagen idag, kollade på alldeles för mycket TV, åt alldeles för mycket glass och inte har planerat min höst, det låtsas jag inte om och tänker att det viktigaste är ju i alla fall att jag är nöjd med min ledighet.
 
 

två lediga dagar

 
Är ledig i två dagar och tänker inte låta dessa dagar gå till spillo.
 
Jag ska alltså inte:
 
*Titta på Gossip girl hela dagarna
*Sova alldeles för länge
*Kolla Facebook var tredje minut
*Vara alldeles för bakis
*Sitta och stirra rakt fram 
*Äta alldeles för mycket glass
 
Utan jag ska istället:
 
*Träna, promenera och cykla
*Sola
*Måla naglarna
*Sy klänning till stjärngalan
*Äta mat, bra mat
*Fika med kompisar
*Åka till Gröna Lund och hämta min cykel
*Städa
*Tvätta 
*.... samt planera min höst 
 
 
Känns som en bra plan.
 

värsta dagen


Detta har varit den värsta dagen på jobbet denna sommaren. Dels för att det är vissa som hela tiden trycker ner oss som jobbar och får oss att må skit och dels för att vi var så underbemannade på en dag då det var över 22000 personer i parken. När alla fyra som jobbade fick jobba över och grät minst en gång på en och samma dag, då är det något som inte stämmer. Det finns alltså inte mycket kvar av oss efter idag och vi hoppas på en bättre dag i morgon, vi vet att det kommer bli sjukt mycket att göra men att vara några fler i personalen hade inte varit helt fel.
 
 

RSS 2.0