händelsefattigt


Om det inte händer något i ens liv, vad ska man då skriva om?


för att påminna


Går runt och lyssnar på finaste låten för att påminna mig om att livet faktiskt är underbart.
 
 
Jag knäcker din Ipad, hipsterfuck.
 

god natt


Nu säger vi på Lostigen god natt och tackar för en underbar dag.
 
 

om hur underbart något kan vara


Den här helgen har gått alldeles för fort, en del av mig tycker att det är tråkigt att redan åka hem medan en annan tycker att det ska bli skönt att komma hem. Hem till värmen, tryggheten och finaste vännerna.
Jag har lärt mig en del om mig själv den här helgen, sådant jag inte visste innan, som att jag vågar ta för mig, vågar vara mig själv inför någon jag inte känner och att jag kan plocka upp mig själv när någonting känns jobbigt.
Nu har jag bara 6 timmar och 7 minuter framför mig med mina tankar, tankar om vad som hände i helgen, om känslor som känns för mycket och om hur underbar en helg egentligen kan vara.
 
 

här kan man va

 
 

nervös tjej


Nu är en nervös tjej, alltså jag, på våg till Sälen! Har två byten, med lite för mycket packning, framför mig. Har också slarvat lite med sömnen igen, slutade nämligen tolv på jobbet igår och var tvungen att gå upp klockan fyra idag, så nu blir det till att äta frukost och sedan sova två timmar innan första bytet i Borlänge.
 
 

om man har tråkigt

 
Har man tråkigt får man allt göra det roligt.
 
 
Man kan typ sätta upp håret i en konstig knut och sedan ta massa bilder med Photo Booth. 
Det är kul!
 

skryta lite


Måste ju bara skryta lite om hur duktig jag var i morse och var på gymet kvart över 6 för att hinna träna innan jobbet. Klapp på huvudet för det!
 
 
Spana även in världens snyggaste shaker direkt från 70-talet.
 

för det finns alltid anledningar att fira (del 2)

 
Det underbara i dansen, i vännerna, i kärleken och det underbara med att Linn och Sofie hade bytt både kläder, smink och hår för en kväll och faktiskt inte såg riktigt kloka ut. Jag älskar det.
 
 
Det underbara också med att fina och saknade Sara-Louise har kommit hem igen. Min fina syster <3
 

för det finns alltid anledningar att fira (del 1)

 
Igår var det 25 års fest för Linn och Sofie och vi firade med att bjuda in fantastiska vänner, göra super mycket mat och godis och med att dansa så golven skakade. 
 
 
Temat på festen var Sofie och Linn och jag hade tagit på mig mina mest 80-taliga kläder för att fira deras födelse på 80-talet.
 

helt klart för tidigt

 
Att försöka ta en "julbild" alldeles för tidigt på morgonen och en månad för sent, ja jag vet inte, det blir väl inte alltid jätte bra. Men det bjuder jag på. 
 
 
...och ja det är julbilder, vi har ju med granen i bakgrunden. 
 

det där med spontanitet


Nu gjorde vi det igen, jag och Alice satt hemma och kollade film, Linn kom hem efter jobbet vid åtta och det gick inte att låta bli att dricka upp de slattar med vin, vodka och mojito som vi hade kvar i våra gömmor. Vi drog till Ace, igen trotts att ingen av oss längre är under 20, dansade och jag tänkte att när man ändå är vaken varför gå och lägg sig? Så jag sov 45 minuter innan jobbet och räknar till fem timmars sömn på två nätter och säger som förut att sova, ja det kan jag göra någon annan gång.
 
 

sova kan jag göra en annan dag


Så från det ena jobbet till det andra. Slutade på donken vid ett i går somnade två och var sedan tvungen att gå upp klockan halv sju för att hinna duscha innan jag nu ska springa iväg till jobb nummer två, minisats.
Trött är jag så att ögonen går i kors och det känns inte som om jag hann somna innan klockan ringde ingen, men det är väl så att sova, det kan jag göra en annan dag.
 
 

att lära av sina misstag


Nu har det gått fyra dagar på nya året. Ett nytt år där jag ska göra rätt inte fel, eller försöka i alla fall, dock inte en jätte lätt uppgift om man heter Sanna Nilsson. Men försöka är bra och jag har lärt mig av mina misstag jag gjorde förra året, förhoppningsvis.
 
  

gott nytt

 
Finaste kvällen igår, först hos Sofie och Olof med trerätters och sedan vidare till Under bron där vi dansade tills fötterna gjorde för ont och vi dansade hem genom natten.
 
 
Gott nytt jävla år!
 

från blå till svart

 
Nyårsfirande på Under bron och alla skulle bära mask. Jag sprang såklart runt stan i sista minuten i går och letade efter en mask. Den som jag hade tänkt var slut så jag fick helt enkelt springa hem och måla om min gamla mask, som jag fixade i ordning till stjärngalan i somras. Bra blev det även om det var lite sorgligt att måla över min blå.
 
 

RSS 2.0