en bra dag

 
Det är sjukt tidigt men jag känner ändå att det här kommer bli en bra dag med lucia, fika, fika igen och sedan jobb på julbordet. Idag är en bra dag, jag känner det på mig.
 
 
Loneliness is better when you're not alone.
 

om någon undrar

 
Om någon undrar hur jag mår just nu så ska jag tala om att jag hellre skulle ligga under en spårvagn än att må så här. Allt känns osäkert, det är kallt, jag är överkänslig och när jag inte umgås med någon så känns livet värre än någon annan vinter tidigare. Jag vet att jag har saker att må bra över och jag försöker med mitt vanliga det-är-bara-att-säga-till-sig-själv-att-må-bra-peppande men det går inte så bra utan negativa tankar om att jag känner mig ensam och meningslös överröstar mitt peppande. Ska gå och lägga mig tidigt i kväll och hoppas att allt känns bättre i morgon för jag vill faktiskt inte må så här.
 
 

ungefär så här glad

 
 
Ungefär så här glad är jag just nu, det är första advent, granen är uppe och klädd, adventsljusstaken är fixad och första ljuset tänt, vi har julpynt i alla hörn och både pepparkakor och lussekatter har bakats idag. Så här finns det ingen anledning att deppa, julmyset är här.
 

RSS 2.0