känn ingen sorg

 
Utan jobb på en lördag, vad ska man då göra? Jag har redan avverkat Nyhetsmorgon, Bodypump, lunch, Gossip girl, mys i soffan samt mängder med te. Så nu då? Funderar på att gå på bio ikväll, har dock ingen att gå med men att göra grejer på egen hand har väl aldrig stoppat mig innan. Så efter lite mer mys i soffan så tänker jag klä upp mig och ta mig till en biograf och äntligen se filmen som jag missat hela sommaren, Känn ingen sorg. 
 
 

rastlös

 
Är ledig alldeles för mycket nu förtiden, efter en sommar med ett jobb som var över heltid, känns tre dagar i veckan på jobbet alldeles för lite. Jag blir rastlös, uttråkad, sjuk och jätte trött. Idag har jag i alla fall försökt göra något med min lediga tid, jag har promenerat i över två timmar samt städat lägenheten. Nu har jag inga idéer kvar så jag sätter mig framför tv, med en kopp te, och längtar till jobbet i morgon. 
 
 

få tillbaka sommaren en sista gång

 
Nu drar jag till Grönan för en sista jag-tänker-inte-släppa-sommaren-konsert. Efter den kommer jag acceptera att hösten har kommit och det är dags att ta tag i sig själv. Ikväll ska jag dock bara njuta och låta Johnossi få tillbaka sommaren lite igen. 
 
 

tänker vara glad

 
Äsch, nu säger jag det igen, det är bara att intala sig, jag tänker vara glad nu och inte bestämma över andra. Vi ska kolla skärgårdsdoktorn hela natten och bara vara glada, jag, Kenta och Stoffe. 
 
 
Det är ju tur att man har dessa två gosingar att krama i alla fall.
 

I'd be yours if you'd be mine

 
 
Mycket i huvudet som vanligt, saker blir inte som jag tänkt mig och jag saknar någon alldeles för mycket. 
 

känslan

 
Känslan när man, efter en fantastiskt stjärngala, vaknar upp hemma och har absolut ingen aning hur man kom hem. Den känslan var lite sådär i morse men som sagt stjärngalan var underbar och jag har massa fina minnen från kvällen innan huvudet svek mig. 
 
 
Nu taggar jag inför de två sista dagarna på världens bästa jobb. 
 

stjärngalan

 
Nu börjar jag nästan bli redo för stjärngalan 2013, bara lite fix och sömnad kvar. Alltid ute i sista minuten. 
 
 
Den, från min sida, obligatoriska masken är i alla fall klar. 
 

ingen bra idé

 
Lär av mina misstag, idag har jag till exempel lärt mig att dricka dagen innan man ska åka på kryssning inte är någon bra idé, det är sjukt svårt att ta sig iväg, ut ur lägenheten.  
 
 

är tillbaka


Känns som om jag varit i en svacka, där jag blir sur för minsta lilla och blir oftare ledsen än jag blir glad. Jag har sagt det innan, och jag säger det igen, för det är bara att bestämma sig, bestämma sig för att vara glad och vända på det dåliga. Från och med nu ska jag vara glad, sluta vara osäker och bara njuta av det jag har. Njuta av det sista av sommaren och att världens bästa höst är på väg.


RSS 2.0